TR | Hero | VI24 | The Story of Lutfi Gunes

Hikayeler - 11-07-2017

Yeniliğe odaklanmak şarttır, Lütfi Güneş'in Hikayesi

Lütfi Güneş, çeşitli müşterilere sebze tedarik eden toptancı Alyans Gıda'nın Genel Müdürüdür. Toptancı pazarındaki rekabet oldukça yoğun ancak Lüffü Güneş şirketini nasıl yöneteceğini biliyor: Başarının sırrı yeni ve yenilikçi ürünlere açık olmak.

Çeşitlerin en iyisi

"Yenilikçi kalmak için, Rijk Zwaan gibi ıslah şirketleri ile irtibat kurmamız bizim için çok önemli. Rijk Zwaan satış temsilcileri ile şirketin  demo üretim alanlarını ziyaret ediyor ve  yeni ürünlerden örnekler alıyoruz. Öncelikle bunları bir tüketici olarak kendim deniyorum; Şekli ve tadı beğenirsem, verim ve direnç gibi teknik yönleri konuşmaya başlıyoruz. Rijk Zwaan, en iyi çeşitlerin yetişmesine yardımcı olmak için üreticilerimize teknik tavsiyelerle destek veriyor. "

"Pazar kesinlikle değişiyor. Perakendeciler konumlarını güçlendiriyor, kalite ve sunum giderek daha da önem kazanıyor. İlginç bir yeni ürün bulursak, yıl boyunca sunabilmeyi istiyoruz. Belirli bir mevsimde bir boşluk belirlersek Ahmet'le tartışırız ve Rijk Zwaan'ın ıslah ekibi ile isteklerimizi ve ihtiyaçlarımızı paylaşırız. Yeniliğin önemi zamanla daha da artacak ve başarının  temeli işbirliği olacak. “